donderdag 1 oktober 2009

Dear CIA,

De regering van de USA heeft een inlichtingendienst die de allermodernste middelen inzet bij haar werk. Ze hebben een website, en sommigen denken zelfs dat ze een internet hebben. Hoe dan ook, het CIA World Fact Book is een geweldige bron van informatie over vanalles en nog wat. Helaas is de CIA informatie niet heel erg nauwkeurig. Zo verspreiden ze een kaart van West Sahara zonder melding te maken van de opdeling van het land tussen Marokko en de Saharaanse republiek. En ze beweren dat Marokko het gebied administratief bestuurd. Om de CIA te helpen haar informatie te verbeteren kan je een webformulier invullen. Dat heb ik gedaan met de volgende tekst:


Dear CIA,

The World Factbook 2002 provides a wrong map of Western Sahara.
According to your information Morocco has administrative control over WS.
This is not correct. The eastern part of the Western Sahara is governed by the RASD the Saharawi Arab Democratic Republic which is recognized by 80 nations in the world, such as Algeria, Mauretania and South Africa.
In between the Moroccan and the RASD controlled areas there is a 2000 km long military berm and millions of land-mines.
For more information you can contact the United Nations Mission for the Referendum in Western Sahara , MINURSO. They provide excellent maps.

yours sincerely,
Magmoet van Kaas


Na vier of vijf errormeldingen krijg je dan dit:

Thank you for contacting the CIA

Your question or comment has been successfully submitted. Your confirmation number is A3DFT.

This page is automatically generated when we receive your submission. There is no need to phone or fax us for further confirmation.

Afwachten dus maar.
Een reactie posten