dinsdag 11 november 2008

Deze week

Dit is een week vol activiteiten. Vandaag is er een openbare discussie over "media en multiculturele diversiteit" in Rotterdam. De Marokkaanse minister van Buitenlandse zaken wordt verwacht voor een masterclass "verzwijgen". De dag staat onder leiding van Steven Adolf, NRC correspondent en ook meesterzwijger. De annexatie van de Westelijke Sahara zal dus niet er ter sprake komen. Want daar zwijgt men over. Er staan wel allerlei rel-onderwerpen op de agenda zoals de Deense cartoons en de Fitna-film van Wilders.

Veel leuker en interessanter is de presentatie deze week door de Stichting Anoual van de tweede editie van het Amazigh festival in het Westland met een interessant programma vol cabaret, muziek en politieke discussie. Van 13 t/m 15 november bent u welkom in het Westland!

En per 15 november wordt in Rabat officieel door Radio Nederland Wereldomroep een dagelijks Arabisch-talig programma gelanceerd. Het programma heet Huna Amsterdam; dat betekent Hier Amsterdam
Aanvulling: Bij NRC en de Volkskrant en de Wereldomroep zelf staan verslagen van de Nederlands-Marokkaanse discussie overde verhouding tussen Nederland en Marokko.
Een reactie posten