zaterdag 14 november 2009

Aminatou Haidar land uitgezet! !

De Solidariteitsgroep Westelijke Sahara brengt het bericht dat Aminitou Haidar volgens het Marokkaans persburo haar land is uitgezet door de Marokkaanse bezettingsautoriteiten. Het bericht is inmiddels bevestigd door het Saharaans persburo. Ze zou met geweld op het vliegtuig zijn gezet naar Lanzarote in Spanje.

Update: Aminatou Haidar is haar land uitgezet door de Marokkaanse bezettingsmacht en haar papieren zijn door Marokko in beslag genomen. De Spaanse vliegtuigmaatschappij Top Fly heeft haar tegen haar wil en zonder papieren meegenomen, en de Spaanse douane heeft haar zonder papieren toegelaten. Aminatou Haidar wil terugkeren maar wordt nu door de Spaanse douane tegengehouden omdat ze geen papieren heeft! Spanje en Marokko werken op deze manier samen bij het verbannen van de Saharaanse activiste uit haar land. Ondertussen verblijft zij nog op het vliegveld van Lanzarote.

De Solidariteitsgroep Westelijke Sahara bericht verder dat Haidar er niet aan denkt de luchthaven van Lanzarote te verlaten vooraleer ze bevestiging krijgt te mogen terugreizen naar haar thuishaven, El Aaiún. Ze is bereid daartoe in hongerstaking te gaan.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

vive le maroc

Anoniem zei

It's her own fault She is a $tupid Traitor!!!, Sahara=Morocco!!!deport her to Algeria-Desert!!!

I HATE HER!!!

Anoniem zei

every moroccan and Sahara people hates her!!!
she's a political puppet for France and U.S.A

Anoniem zei

haha yes i agree

Anoniem zei

Idd leuk geprobeerd VN-Media-Propaganda!!!!!!!
Algerije,(Europa)Frankrijk,Spanje,Israel & U.S.A willen marokko altegraag verdeeld zien zodat er burger-oorlog uitbreekt zoals de meeste Afrikaanse Landen, "MEN" wil altegraag zien dat de arabieren / de berbers / en de Sahara mensen tegen mekaar keren & tegen de Koninklijke Familie zodat die landen Marokkaanse Grondstoffen en Strategische Legerbasis kunnen neerplanten (zie Afghanistan & Irak)!!!

Mooi Niet!!!
Al Maghrib Al Melik Al Wouatan!!!

Anoniem zei

Ja, Marokko is heel graag gewild bij andere Landen...
Marokko is niet te koop, alleen te huur!

Anoniem zei

ze voelt zich heel wat dat wijf!!!

V.N propaganda Puppet!!!

van kaas zei

Hee jongens kom op. Laat zien dat Marokko ook redelijke argumenten heeft. Want deze kreten zijn echt niet goed genoeg om iemand te overtuigen.
Of zijn jullie soms Algerijnse provocatuers? :-0

Reageer bijvoorbeeld eens op het gegeven dat volgens Nederland de Marokkaanse grens stopt waar de Westelijke Sahara begint. Volgens Marokko is West Sahara Marokkaans maar volgens Nederland niet. Hoe zou dat komen?